Dianalund Centret

Awesome Bikers Mc Danmark starter deres støttetur for Danske Hospitals klovne ved Dianalund Centret

3. august | 10:30 - 17:00

Awesome Bikers Mc Danmark står bag en rørende støttebegivenhed til fordel for Danske Hospitals Klovne, og alle er inviteret med til en dag fyldt med fællesskab og velgørenhed.

Danske Hospitals Klovne udfører en uvurderlig indsats for de syge børn på landets hospitaler, og støtteturen er en mulighed for at vise dem vores støtte og taknemmelighed.

Se mere om Dansk Hospitals Klovne: https://danskehospitalsklovne.dk/

Henrik står klar med burgere

Begivenheden starter kl. 10.00 ved Dianalund Centret, hvor motorcykelentusiaster og velgørende sjæle samles for at støtte op om dette vigtige formål. Henrik Slagter står klar med lækre burgere, hvor en del af overskuddet går til Danske Hospitals Klovne. Der er også mulighed for at donere via mobilepay på 1338XE.

Efter samlingen begynder en køretur på ca. 85 km, der fører deltagerne fra Dianalund til Awesome Bikers MC’s hovedkvarter på Lov Enghavevej 28, 4700 Næstved. Alle er velkomne til at deltage, uanset tilknytning til klub eller motorcykel.

Begivenheden på Facebook

Husk også at hoppe over på Awesome Bikers Mc Danmarks egen begivenhed på Facebook. Du finder begivenheden lige her: https://fb.me/e/248PL7Wu1

 

 

Foto: Danske Hospitalsklovne

Del denne side