Dianalund Centret

Ændringer i fødselsdagsprogrammet

Udgivet den 21. august 2020

Dianalund Centret fejrer fødselsdag med stort program over 2 dage. Fredag den 4.september med Danmarks billigste dåseøl og gratis pølser med drikkelse til. Hoppeborgen er på grund af situationen med corona fjernet fra det tidligere offentliggjorte program.

Lørdag starter dagen med gratis morgenbord og kaffe foran Superbrugsen, Bolsjekogeri, Gratis EL-bilkørsel for de små med mulighed for at vinde en El-bil til de små, Sine & frække Rikke show, gratis lagkage med kaffe og saftevand. Også her er den tidligere annoncerede Hoppeborg fjernet fra fødselsdags programmet.

Butikkerne i Dianalund Centret vil begge dage byde på masser af gode tilbud.

Alle aktiviteter vil blive afholdt med de restriktioner der måtte være fra myndighedernes side, derfor har Dianalund Centret iværksat en række tiltag der gør det trygt og sikkert at gennemføre vores fødselsdagsprogram:

  • Der vil ved alle indgange både fredag fra kl. 16.00 – 19.00 og igen lørdag fra kl. 10.00 til 14.00 være opstillet bemandede stande med håndsprit, engangshandsker og mundbind, så alle der ønsker det, får muligheden for dette.
  • Samtidig får Dianalund Centrets eventkoordinator Flemming Skovbjerg hjælp fra 2 vagter til at sørge for, at der ikke er flere kunder i centret på en gang end det, der er tilladt i forhold til myndighedernes begrænsninger.
  • De enkelte aktiviteter vil blive afholdt rundt i centret og på parkeringspladsen foran pølsevognen. Dette for at kunne overholde de krav der måtte være for forsamlinger. Vi beder derfor vores kunder være forstående over for de begrænsninger i antal der er ved de enkelte aktiviteter.

Vi glæder os til at se en masse glade kunder i centret, som vil være med til at fejre centrets fødselsdag under lidt anderledes vilkår.

Husk det er genialt at handle lokalt og vi passer på hinanden ved at holde afstand.

Plakaten med det lidt ændrede program

Del denne side