Dianalund Centret

Charlotte fra Skoringen fejrer 20 års jubilæum

Udgivet den 22. august 2021

Charlotte startede i skobutikken i 2001, der dengang var en del af De grønne skobutikker. Butikken blev til en del af Zjoos kæden fra 2008 til 2016 hvorefter Charlotte skiftede til Skoringen. Charlotte er selv i sin tid blevet udlært i Skoringen i Holbæk.

Konkurrence, goodie-bag og gode tilbud

Der er i forbindelse med jubilæet, som fejres samtidig med Dianalund Centrets fødselsdag den 3. og 4. september, vilde tilbud i butikkens restmarked hvor du kan spare op til 70%. Alle får en Goodie-bag med når man køber et par Skechers sko og så kan du vinde på din Bon. Der trækkes nemlig lod blandt alle der har handlet den 3. og 4. september hvor du kan vinde en valgfri sko eller støvle fra et af følgende mærker: Skechers, Rieker, Rohde, Ecco, Jahna og Tamaris.

Meld dig ind og få gratis imprægnering

Hvis du melder dig ind i Skoringens kundeklub giver vi en gratis imprægnering af dine nye sko.

Sockwell demodag om fredagen

Sockwell strømpen er en støtte og aflastningsstrømpe der kan bruges i fritiden, på jobbet og på rejsen. Den giver et gradueret tryk der stimulerer venepumpen og blodcirkulationen, og dermed forebygger ømme og trætte ben. Fredag den 3. september er der demonstration ved Sockwells ekspert i Skoringen mellem kl. 11.00 og 15.00, så kig ind i butikken og hør mere.

Del denne side