Dianalund Centret

Dianalund Centret pynter op til hyggelig juleshopping

Udgivet den 10. november 2020

Dianalund Centret har besluttet, at hele facaden skal pyntes op med julebelysning her midt i denne mørke vinter og coronatid. Madtorvet, Nettotorvet og Pulstorvet bliver udsmykket med store julekugler, som sammen med et nisselandskab på Nettotorvet, vil få julestemningen til sprede sig i hele Centret. Man havde fra Dianalund Centrets side overvejet, om der skulle have været en fejring af, at det blev tændt for første gang, men grundet Corona har man fravalgt dette. Julelysene bliver tændt den 23. november.

Konkurrencer

Dianalund Centret afholder i anledningen af julen to konkurrencer. Den ene er en fotokonkurrence som har følgende regler:

  • Billederne skal vise dig/jer ved en af fotostanderne der opsættes i Centret
  • Man skal bruge hashtag #juldianalundcentret2020
  • Billeder tilmeldt konkurrencen vil blive brugt på Dianalund Centrets egen konto
  • Deltagere skal have en åben profil (ellers kan andre ikke se billederne)
  • Hvis din profil er privat/lukket skal billede af opslaget sendes til info@dianalund-centret.dk
  • Konkurrencen slutter den 21. december
  • Præmien er en gavekurv tilpasset vinderens alder til en værdi af 1.000,- kr.
  • Vinderen offentligøres på Dianalund Centrets sociale medier og hjemmeside

Find julehunde

Find 5 af disse julehunde og vær med i konkurrencen om gavekort på 500,- kr.

Den anden er en “Find fem julehunde”-konkurrence, hvor I først skal have udleveret en flyer i en af butikkerne i Centret, hvorefter I skal forsøge at finde de fem julehunde, der gemmer sig rundt omkring i butikkerne.

Når I har fundet alle hundene og skrevet på flyeren hvor I har fundet dem, skal flyeren afleveres i postkassen, der er opstillet på Nettotorvet ved siden af nisselandskabet.

Der er ialt 3 gavekort til Dianalund Centret på højkant på hver 500,- kr. fordelt på tre aldersklasser. Vinderne offentliggøres på Dianalund Centrets sociale medier og hjemmeside.

Juleshows og slikposer

Sine og Frække Rikke kommer fredag den 27. november sammen med Julemanden og underholder med deres juleshow i børnehøjde. Showet giver den fuld pedal på det danske sprog med masser af skæg og ballade undervejs.

Der vil være opsat 90 stole så alle kan holde god afstand. Igen i år vil der traditionen tro være slikposer til alle børnene. På grund af Corona har det ikke været muligt at arrangere juletræstændingen, men til gengæld er der show hele to gange henholdsvis kl. 16.30 og igen kl. 17.15.

Der kan hentes 4 gratis billetter pr. familie i Bog&Ide Legekæden fra den 23. november, så I er sikre på siddepladser. Hvis der er siddepladser tilbage når juleshowet starter, er det naturligvis muligt at benytte disse.

Sine med hendes dukke Frække Rikke kommer og optræder sammen med Julemanden i Dianalund Centret
Sine og Frække Rikke optrådte også til Dianalund Centrets fødselsdag i september

Handel lokalt

Vi glæder os til se jer i vores julepyntede Center og til juleshow fredag den 27. november og husk, det har aldrig været vigtigere end nu, at handle lokalt så vi også har butikkerne i morgen. “Handel lokalt – det er genialt”.

Del denne side