Dianalund Centret

Dianalund Centret siger tusind tak

Udgivet den 10. juni 2023

Dianalund Centret vil godt sige tusind tak til alle som deltog på årets Torve & Kræmmermarked, som i dagens anledning var blevet fyldt op af 55 kræmmere både ude og inde.

100 kander kaffe og 300 pølsehorn

Alsidige Kvinder sørgede for at der blev skænket 100 kander kaffe og serveret 300 pølsehorn, masser af saftevand og småkager. Derudover blev langet mere end 200 slushice over disken af folkene fra Krudtuglen Basmo, som i øvrigt lejer slushice maskiner ud.

250 i kø

På Aldi torvet havde 250 mennesker stillet sig i kø inden kl. 11 hvor salget af Danmarks billigste nye danske kartofler blev sat til salg. Der blev solgt 620 kg. nye danske kartofler på bare 28 minutter. Det er ny rekord med så mange mennesker i kø inden salget startede, tak for tålmodigheden og forståelsen.

Ingen parkeringsplads

Centret fortsatte med at være fyldt med glade mennesker hele dagen, måske har vi aldrig set så mange gæster i centret på en dag. Lige op til at salget af de nye danske kartofler skulle sættes i gang kl. 11, var det umuligt at få en parkeringsplads foran centret, hvilket vi aldrig har oplevet før.

Så endnu en gang tusind tak fordi I ville være med til, at gøre denne dag til en fantastisk dag for alle.

Del denne side