Dianalund Centret

DriveIn festival med “horn-musik”

Udgivet den 12. maj 2020

Dyt – dyt – dyt blev kendetegnende for Drive-In Festivalen på Dianalund Centerets P-plads St. Bededag.

Ikke på grund af trafikprop, men som erstatning for at klappe af festivalens oplægsholderne og udøvere. Deltagerne var på grund af Covid19 henvist til at blive i bilerne, hvorfra de kunne følge det, der skete på scenen – og høre lyden i deres bilradioer. 

Radiofrekvens til hele Dianalund

Til dagen var der nemlig oprettet en radiofrekvens, som kunne høres i hele Dianalund og omegn. Alt fungerede som det skulle, både i forhold til det tekniske og afviklingen af et alsidigt program, som rummede alt fra Bingo til lokal- og EU-politik. Også kulturminister Joy Mogensen deltog som taler.

Festivalen sluttede med musik for alle pengene, da den danske Grand Prix vinder Christina Chanée sammen med sit orkester HITBUSTERS leverede et brag af en koncert som afslutning på en begivenhedsrig og festlig dag. 

Det er Cafe Corner i Dianalund Centret, der har stået for det store arrangement.

”Det er vigtigt, at der er noget for enhver smag”, udtalte Marianne Vinding fra Café Corner, som selv var yderst tilfreds med programmet. ”Under normale forhold arrangerer Café Corner Kultur-Caféaftner en til to gange om måneden. Men da det ikke har været muligt den seneste tid, måtte vi finde en anden måde at løfte kulturen i vores lokalområde. Og det lykkedes”, fortalte Marianne Vinding – som tilføjede – ”kultur handler om liv ogfællesskab”. 

Til at hjælpe sig med caféens kulturarrangementer har Marianne Vinding etableret et samarbejde med Finn Pilgaard Beyer, der fungerer som frivillig event-koordinator.

Skrevet af Finn Pilegaard Beyer

Del denne side