Dianalund Centret

Festlig fødselsdag

Udgivet den 7. september 2020

En stor fødselsdagsfest er vel overstået på trods af Corona og de restriktioner det medførte. Festlighederne startede allerede fredag med Danmarks billigste øl hvortil der var lang kø. Bagefter var der gratis pølser og brød til alle fredagens kunder i centret. Rigtig mange af vores butikker havde fundet gode fødselsdagstilbud frem i dagens anledning.

Frække Rikke, elbiler og gode tilbud

Lørdagens tætte program startede traditionen tro allerede kl. 9 med, at SuperBrugsen havde dækket op til gratis morgenbord med rundstykker og kaffe til alle de mange morgenfriske kunder.

Herefter blev der gjort klar til små elbiler som børnene selv kunne styre rundt i indhegningen på Netto torvet. Lige bagved var der bolsjekogeri, hvor der kunne laves bolsjer, med lige den smag man bedst kunne lide.

Bugtaleren Sine og hendes dukker frække Rikke og fuglen Gilbert gik på scenen på Børnetorvet kl. 11 til stor begejstring for de mange børn og deres forældre.

Lagkage

Ingen fødselsdag uden kage og i år var lavet mere kage end sidste år, men alligevel blev det hele spist op.

Foreningen Alsidige Kvinder stod for udleveringen af fødselsdagslagkagen

Dianalund Centret vil gerne benytte lejligheden til at sige tak alle besøgende der valgte at lægge vejen forbi og fejre vores fødselsdag sammen med os.

Vinderen af elbilen

I forbindelse med muligheden for at prøve at køre en elbil, var der også e konkurrence om en elbil. Vinderen af elbilen er nu fundet og det blev Noah der blev den meget glade vinder. Stort tillykke til Noah, og tak for billederne.

Del denne side