Dianalund Centret

Fødselsdagsfredag med stort Modeshow

Udgivet den 4. september 2023

Vi fejrede traditionen tro vores fødselsdag den første weekend i september. Der var igen i år lagt op til at vi kunne holde en forrygende fest med Brandbiler fra Ruds Vedby, Gratis Pølsevogn og et stort Modeshow om fredagen.

Brandbilerne viste lige at sirenerne virkede da de kørte. Der var ikke mere tilbage i Pølsevognen, hvorfra der blev langet 450 pølser over disken og der var blevet meldt udsolgt til modeshowet dagen inden.

Efterårets kollektioner

Ligesom sidste år var bestod Modeshowet helt naturligt af en fremvisning af efterårets kollektioner der bliver solgt af Frøken Finesse, Oline, Gelinde, Skoringen og Hr Tøj. Nyt Syn havde taget smarte briller og solbriller samt smykker med. Vintage Life der som noget nyt er begyndt at forhandle Kimonoer havde taget et udvalg af disse med til showet.

Alle der havde købt billet til showet fik også en stor goodiebag med en masse lækre ting fra næsten alle butikkerne i Centret og i pausen, havde Henrik Slagter tryllet en lækker let anretning, som blev serveret med et glas kølig hvidvin og en flaske vand.

Lokale modeller

En stor del af modellerne var enten butiksindehaverne selv eller deres ansatte, enten fra den butik de viste tøj fra eller fra andre butikker i Centret. Hr Tøj og Olines modeller var dog udefra. Men uanset hvor modellerne kom fra, var det en sand fornøjelse at opleve glæden og begejstringen fra dem alle, når der blev vist tøj, sko og tilbehør frem til musik det var svært at sidde og stå stille til.

Efter selve showet og inden den store finale var der lodtrækning blandt billetterne om forskellige præmier fra butikkerne i centret. Efter lodtrækningen kom alle modeller ud og gik en sidste omgang allesammen. Modeshowet blev igen i år en stor succes. Det hele lykkedes med fejende flot tøj, god musik og den fineste sensommeraften.

Tusind tak

Vi vil godt sige tusind tak for opbakningen, det var en stor fornøjelse at se så mange glade mennesker her i Dianalund Centret.

Del denne side