Dianalund Centret

Første Fødselsdagsfest

Udgivet den 3. september 2022

Hold da op, det starter godt. Masser af mennesker i butikkerne. Kæmpe kø til kaffe salget der voksede fra at sælge 600 poser til at sælge hele 1000 poser. Bagefter var der rigtig gang i uddeling af pølser med brød fra pølsevognen, der var sat op på Nettotorvet.

Pepsi Max bussen ved Dianalund Centret

Dagen startede med en kæmpe Pepsi Max bus rullede ind på parkeringspladsen kl 11 hvor man blandt andet kunne få bøllehatte og smagsprøver samt få taget selfie med Pepsi og bussen som baggrund.

Modeshowet

Der var allerede udsolgt i onsdags til modeshowet og det blev en dejlig aften med en lav aftensol der skinnede ind på modeller og publikum. Der blev vist efterårs kollektioner fra Frøken Finesse, Oline, Ofelia, Gelinde og Hr Tøj. Skoringen og Nyt Syn stod sammen med Bog og Ide – legekæden for diverse tilbehør til beklædningen.

Festen fortsætter

Vi fortsætter i dag med gratis morgenbord fra kl. 9, børnekarrusel, torvtræk, Cowboy Klovnen Bang Bang, gratis lagkage og meget andet. Mange af vores butikker fortsætter deres udsalg hvor du kan spare mellem 20 og 25%. Så kig ned til endnu en dejlig dag i Dianalund Centret.

Se alle tilbudene her: Fødselsdagstilbud

Del denne side