Dianalund Centret

Fransk landstil og rustik charme hos Stig i Rustik InBo

Udgivet den 13. marts 2024

Louis & Ludvig – www.louisogludvig.dk – fører et stort sortiment af nøje udvalgte varer i fransk landstil og vintagestil. Her finder du alt fra møbler og brugskunst til haveartikler og gaveidéer. Hjemmesiden emmer af den charmerende franske atmosfære, og man kan næsten fornemme sig selv sidde på terrassen i Provence med et glas køligt rødvin.

Butik Rustik – www.butikrustik.dk – tilbyder varer i rustik stil. Her kan du finde unikke møbler og vintagefund til at give dit hjem et personligt touch. Rustik InBo har stadig en stor afdeling med hyldemeter hvor private kan sætte deres ejendele til salg. Kom forbi butikken for at høre mere om priser og booking af stand.

Rustik InBo har også et stort udvalg af skilte med sjove og tankevækkende tekster. Kig ind i butikken og se det store udvalg og se om der ikke skulle være et der passer til dig eller som gave.

De to hjemmesider og butikken har mange fællestræk, og produkterne fra begge steder spiller godt sammen. Uanset om du er til den charmerende franske landstil eller den rustikke stil, kan du finde inspiration og spændende produkter.

Besøg hjemmesiderne eller kig forbi butikken i Dianalund Centret og se det store udvalg.

Del denne side