Dianalund Centret

Frøken Finesse fylder 4 år – fejres hele uge 11 med gode tilbud

Udgivet den 8. marts 2023

Frøken Finesse slog dørene op den 16. marts 2019 med besøg af borgmester og en hel masse mennesker, der kom for at ønske tillykke med den nye butik. Der havde ikke tidligere ligget en lignede butik i Dianalund Centret og der blev hurtigt taget godt imod det brede udvalg af tøj, brugskunst, møbler, cremer, sæber, friskmalet kaffe, stort sortiment af te og ikke mindst det “forbudte skab” stategisk placeret oppe ved kassen, vi er mange der holder meget af det forbudte skab. I forbindelse med deres 4 års fødselsdag, har de planlagt en hel uge med gode tilbud både i butikken og på deres webshop.

Læs også på dianalund.dk: Borgmesteren kom forbi

Tilbud i butikken og i webshoppen

Hvis du alligevel er i Dianalund Centret så husk også at kigge ind hos Frøken Finesse, der har gode fødselsdagstilbud hele ugen igennem. Der er helt sikkert også noget der passer til din smag og stil. Hold øje med Frøken Finesses Instagram og Facebook-side for at få opdateringer om de seneste tilbud og kampagner i butikken.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge butikken personligt, har du stadig mulighed for at se nærmere på tilbuddene på deres webshop. Webshoppen tilbyder en bred vifte af produkter, og du kan nemt få adgang til tilbuddene ved at besøge Frøken Finesses hjemmeside.

Smagsprøver om lørdagen

Om lørdagen den 18. marts i deres fødselsdagsuge vil der være smagsprøver i butikken på deres lækre trøffel-romkugler fra Reserved Chocolate. 

Det gælder kun denne lørdag og det er fra kl. 10 – 13.

Et stort tillykke til Frøken Finesse

Fejringen af Frøken Finesses 4-års fødselsdag er en mulighed for at hylde en butik, der har vist, at den er i stand til at tilpasse sig og vokse på trods af udfordringerne, som de sidste år har bragt med sig. Vi ønsker Frøken Finesse et stort tillykke med fødselsdagen og ser frem til mange flere år med unikke og lækre varer!

Tag del i festlighederne og se nærmere på nogle af Frøken Finesses mange produkter til en nedsat pris? Besøg butikken eller webshoppen i uge 11 og se, hvilke gode tilbud der venter. Vi garanterer, at du ikke vil blive skuffet over det store udvalg og kvaliteten af varerne. Glæd dig til en festlig uge fyldt med gode tilbud hos Frøken Finesse.

Del denne side