Dianalund Centret

Gris & Co er snart klar

Udgivet den 13. maj 2019

Der åbner ny restaurant i Dianalund Centret, som vil servere Dansk mad lavet fra grunden med gode råvarer. Henrik Jensen som er manden bag Gris & Co, håber at kunne hente grøntsagerne fra lokale avlere som Skelleris eller Kammergave.

Klassiske Danske retter

Menuen vil bestå af klassiske danske retter som hamburgerryg med kartofler og stuvede ærter og gulerødder, ribbensteg, hakkebøf eller frikadeller med mere. Der vil være en dagens ret og en ret der skifter hver 2. eller 3. uge.

Børnemenu

Børnene bliver selvfølgelig ikke glemt, så hvis ikke frikadeller eller ribbensteg er favoritten, står Henrik klar med kyllingenuggets og pommesfriter, og ellers kan de øvrige retter også købes som børnemenuer i mindre portioner.

Henrik satser både på siddende gæster men også take-away, hvor emballagen vil være biologisk nedbrydelig og samtidig tager sig pænere ud. Drikkevarerne til maden består af et bredt udvalg af sodavand og hyldeblomst fra bryggeriet Frem med de gamle klassiske etiketter og naturligvis øl fra Carlsberg og Tuborg, og muligvis også fra Dagmar bryggeriet.

Del denne side