Dianalund Centret

Hyggelig hyggeaften hos Frk. Finesse

Udgivet den 10. marts 2020

Frøken Finesse havde inviteret deres kunder til hyggeaften for første gang. Christina fra Frøken Finesse havde forestillet sig at det ville være passende med 25 kunder til denne aften, men da de nåede 37 tilmeldinger måtte de melde udsolgt. De skulle jo også kunne være i butikken, som Christina fortæller.

Tapas og tøj

Aftenen startede med tapas som vi havde lavet i samarbejde med Annie (fra vores leverandør Chic Antique/LE CRU) med mange af de produkter som vi sælger i butikken. (Pesto, olie, glaze, marmelade, oliven osv.). Herefter kom Lars (fra to af vores tøjmærker PREPAIR og Soft Rebels) på banen og viste nyheder og fortalte kort om de to firmaer.

Gode rabatter og masser af smagsprøver

Aftenen igennem blev der serveret kolde drikke, te og kaffe fra butikken og diverse søde sager. Efter oplæggene stod den på shopping og tøjprøvning både i butikken og i baglokalerne. Selvfølgelig var der denne aften gode rabatter på mange af varerne i butikken.

Mon ikke succesen bliver gentaget

Det blev fantastisk Hyggelig aften med en skøn stemning, pigerne i Frøken Finesse er også allerede blevet opfordret til at holde sådan en aften igen.

Del denne side