Dianalund Centret

Julepatruljen fik sat gang i alletiders julefest

Udgivet den 28. november 2022

Klokken var halv fem om eftermiddagen og udenfor var det blevet sådan en rigtig typisk dansk mørk, kold og våd november dag. Men på Aldi torvet i Dianalund Centret stod det store juletræ klar til at blive tændt og Julepatruljen havde indtaget scenen og underholdte alle de mange voksne og børn med masser af skæg og ballade, tryllerier og fællesdans. Alle fik efterhånden varmen og var klar til at danse om juletræet.

Efter første sang om julemanden der kyssede mor, kaldte nissemor og børnene på julemanden så højt at han ikke kunne undgå at høre det. Julemanden kom frem og hilste på børnene efterhånden som han kom frem mod træet, hvorefter alle tog sig en dans mere om træet. Så var det blevet tid til at at få tændt juletræet, nedtællingen gik i gang fra 10…9…8…7…6…5…4…3…2…1 og så blev træet tændt.

Godteposer og 80 liter risengrød

Nu havde alle børnene fortjent deres gratis godtepose og der var så mange poser så både julemanden og nissemor stod for uddelingen. Lige bagved havde Alsidige Kvinder stillet et langbord op med saftevand, kaffe og masser af risengrød. Der blev serveret hele 80 liter risengrød inden alletiders juletræsfest sluttede.

Dianalund Centret vil gerne sige tak til alle der kom og fejrede juletræstændingen med os og vi håber alle vil få en god december måned. Vi holder lidt mere julehygge fredag den 16. december fra kl. 16.15, når De Grønne Pigespejdere kommer og går luciaoptog gennem centret.

Se mere her: Julehygge med Luciaoptog i Dianalund Centret

Åbningstider i december

Husk også at vi holder ekstra åbent i december måned. Det kan du læse mere om lige her: Åbningstider i julen.

Del denne side