Dianalund Centret

Kendt ansigt ny slagtermester i SuperBrugsen

Udgivet den 1. oktober 2022

Mange kender nok Heidi Larsen, som nu er blevet udnævnt slagtermester i SuperBrugsen her i Dianalund Centret. Hun er i sin tid blevet udlært i SuperBrugsen tilbage i 1994, hvor butikken næsten lå det samme sted som den gør nu, hun fulgte også med da den flyttede op midt i centret. Heidi havde dog en afstikker på ca 5 år til SuperBrugsen i Skælskør, men vendte tilbage og fulgte med i flytningen til den nye udvidede SuperBrugsen med blandt andet stor delikatesseafdeling.

Fra venstre Christina, Heidi og Alexia

1108 stykker smørrebrød på en dag

I anledningen af udnævnelsen udskrev SuperBrugsen en konkurrence om, hvem der kunne huske hvad rekorden, har været på antallet af solgte stykker smørrebrød på en dag. Den dag vinderen skulle findes ville man så prøve at slå denne rekord og det lykkedes over al forventning. Den tidligere rekord var 985, men den blev slået markant, for man nåede op på at få solgt hele 1108 stykker på bare en dag. Der har været rigtig travlt bag disken hele dagen.

Færdigretter og julefrokostmenu

I delikatessen producerer Heidi sammen med sine kollegaer Alexia, Camilla, Mille og Christina blandt andet forskellige slags middagsretter der er nemme at tilberede, lune deller og leverpostej, skinkesalat, sandwich, samt en masse godt kød og hver torsdag er der smørrebrød til 24 kr. Der kan også allerede nu bestilles julefrokostmenu til 125 kr.

Du kan læse mere om julefrokostmenuen her: Julefrokost ud af huset

Dianalund Centret ønsker Heidi stort tillykke med udnævnelsen og ser frem til flere lækre produkter i delikatessen.

Del denne side