Dianalund Centret

Kør efteråret trygt i møde med Nyt Syn

Udgivet den 6. september 2019

Dagene bliver kortere og du kommer oftere til at køre i skumringen, tusmørket eller hvor det er helt mørkt. Hvis du er en af dem der bliver utryg, fordi du bliver blændet af de modkørende billisters skarpe forlygter, kan du måske få glæde af briller, der er særligt egnet til natkørsel.

DriveSafe til hverdag og bilkørsel

DriveSafe brilleglas fra ZEISS giver mere end det, da de både fungerer som en hverdags brille og samtidig er optimeret til bilkørsel. På den måde kan du føle dig tryg i trafikken både nat og dag. DriveSafe glasset er designet til at nedsætte fornemmelsen af at blive blændet. Den giver dig samtidig også et skarpere syn ved både dårligt vejr og andre udfordrende lysforhold.

4 fordele ved DriveSafe

  1. Dæmper blændinger i trafikken
  2. Skærper dit nattesyn
  3. Gør det lettere at skifte fokus og afstandsbedømme
  4. Det er en hverdagsbrille, du også kan bruge om dagen.

Både som enkeltstyrke og flerstyrke

For at føle sig sikker bag rattet er det også vigtigt, at kunne se ordentligt på alle distancer. Det gælder både når du fokusere på vejen, GPS’en eller bak- og sidespejlene. Derfor fåes ZEISS DriveSafe både som enkelt- og flerstyrkeglas.

Kom ind i Nyt Syn i Dianalund og hør mere om dine muligheder. Du kan også booke en synstest ved at klikke her, eller tage testen om du er natteblind lige her.

Del denne side