Dianalund Centret

Måske årets vigtigste dag

Udgivet den 30. maj 2020

Det er grundlovsdag på fredag og måske ligeså vigtigt Fars dag. Derfor har HR TØJ selvfølgelig også en masse gode tilbud og nye varer på hylderne til den helt rigtige gave til måske årets vigtigste dag.

For hvad har din far ikke gjort for dig? Kørt dig til fodbold i regnvejr, spist din is, når du ikke kunne mere, båret dig hele vejen hjem på skuldrene, når du bare ikke kunne gå mere, kørt dig og dine festglade venner i byen – hentet jer igen. Fortjener det ikke noget særligt? Det tror både Niels og Thomas i HR TØJ i hvertfald.

Kom ind i butikken, så er der også en ny skjorte, t-shirt eller et par shorts til din far. Niels og Thomas står klar til at hjælpe dig.

Hvorfor fars dag

Fars dag blev første gang præsenteret for offentligheden i 1910, hvor den 27-årige Sonora Smart Dood besluttede sig for, at det var for galt, at man i USA ikke fejrede landets fædre på lige fod med landets mødre.

Den unge amerikaner, hvis mor døde i barselssengen, voksede op med fem søskende og en far, William Jackson Smart, der gjorde sit bedste for at sikre sine børns fremtid.

Del denne side