Dianalund Centret

Succesfuld juletræstænding

Udgivet den 30. november 2019

Julius og Umulius indtog scenen ved madtorvet og det store juletræ, med en masse sjov og ballade, sang og musik. De underholdte med kendte og egne julesange, trylleri og klovneri. Der blev grinet og danset en masse foran scenen.

Efter det underholdende show blev der talt ned til juletræstændingen. Det lykkedes dog ikke lige første gang, men da alle børn og voksne talte rigtig højt til 10 anden gang, kom der lys i det store juletræ.

Godteposer og risengrød

Nu var der godteposer med juice, slik og frugt til alle børnene nede i den anden ende af madtorvet og lige midt imellem havde Alsidig Kvinder sat borde op med masser af risengrød. Hvis man var en af de heldige, var der også en mandelgave, til dem der fandt en mandel i deres risengrød.

Flæskestegssandwich

Gris & Co havde salg af Glögg, og dagens anledning lavet deres helt egen lækre version af en flæskestegsburger med bruns sovs, der allerede var udsolgt inden kl 19.

Der var mellem 500 og 600 mennesker på madtorvet og en hel masse børn havde benyttet sig af muligheden for at lave deres egen slikstok i bolsjekogeriet, der står ved Netto-torvet. Der er i øvrigt rig mulighed for at komme ned og prøve kræfter med at lave din egen slikstok i løbet af december, da bolsjekogeriet har åbent de to sidste weekender op til jul.

Tag et kig på vores arrangementer og se hvad der sker i løbet af december måned i Dianalund Centret. Se arrangementerne her

Del denne side