Dianalund Centret

SuperBrugsen får ny uddeler

Udgivet den 10. september 2020

Bjarne Barming fra Sorø bliver ny brugsuddeler fra den 15. September i SuperBrugsen i Dianalund. 

Bjarne vil måske være et kendt ansigt for nogle fra hans egen butik CD Hjørnet i Sorø Arkaden tilbage fra 2005 til 2009. Karrieren har herefter gået med først at være butikschef i Lidl i Sorø i 5 år og derefter butikschef i Fakta i Sorø frem til starten af 2020. Nu kommer Bjarne fra en stilling som souschef i Coop Mad i Trekroner, så han føler sig helt klar til at overtage stillingen som uddeler efter Jeanette. 

Jeanette har valgt at vende hjem til sit eget lokalområde og blive uddeler i SuperBrugsen i Svinninge. Jeanettes sidste aftryk på butikken her i Dianalund er, at der er blevet omrokeret således, at ankomsten er blevet omdannet med kølemontre til nem og sund mad. Det gælder både morgenmad, frokost og aftensmad. Det er også muligt at købe både varme og kolde drikkevarer uden at skulle hele vejen igennem butikken, og hvis du har Scan & Betal, behøver du kun at vise kvitteringen på din telefon til en kasse medarbejder.

Bjarne Barming slutter af med, at fortælle at han glæder sig meget til at starte i jobbet og ser frem til at blive Dianalunds lokale brugsuddeler fra den 15. september.

Del denne side