Dianalund Centret

Træmasker sælger i Rustik IN-BO

Udgivet den 10. april 2021

Træmasker er det bedst sælgende enkelt-objekt i Stig Olsens butik Rustik IN-BO lige nu. Træfigurer går også an, men maskerne er nummer et. Stig fortæller samtidig at det i denne tid, er nærmest umuligt at forudse, hvad der vil være oppe i tiden indenfor antikviteter, hvor det før coronatiden var lidt mere forudsigeligt.

Skynd dig ind i butikken hvis du skulle være interesseret i en af maskerne, for Stig kan ikke garantere hvor længe de får lov at blive.

Glæder sig til strøgkunder fra den 13.

Ligesom de fleste øvrige butiksejere i Dianalund Centret har Stig benyttet sig af muligheden for at åbne ad bagdøren. Han fortæller at det har været udemærket, men han glæder sig dog til at det bliver muligt at åbne op ud mod centergangen fra på tirsdag den 13 hvor Dianalund Centret har fået mulighed for at åbne.

Læs også: Dianalund Centret åbner den 13.

Hvad er Rustik IN-BO

I Rustik In-Bo kan du leje en stand, hvor du kan sælge bøger, tøj, porcelæn ja faktisk stort set alt hvad du kan forestille dig. Du stiller selv dine ting op på standen, sådan som du mener det tager sig bedst ud, så klarer Stig salget for dig. Kig ind i butikken og tag en snak om, hvad dine muligheder er for en stand.

Del denne side