Dianalund Centret

Varer for ca. 35.000 kr. under hammeren lørdag

Udgivet den 1. april 2022

Lørdag kl.11.00 starter den store auktion i Dianalund Centret med varer for intet mindre end ca. 35.000 kr. Hele salget fra auktionen går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse, ligesom salget af kaffe og kage som Alsidige Kvinder står for og event ved Puls Fitness alt sammen bliver samlet til en endelig donation. Det endelige beløb offentliggøres på Dianalund Centrets Facebookside og hjemmeside søndag den 3. april.

Indsamlingen er kommet i stand i et samarbejde mellem Dianalund Centret, Dianalund By – Byens Blad og Skovbjerg Event & Marketing med det fælles mål at samle flest penge ind til den gode sag. Hele byen har doneret pæne gaver og ydelser, som det bliver muligt at byde på fra kl. 11.00 på Netto-torvet. Der er gennemsyn fra kl. 10.30.

Der kan bydes på mange forskellige varer bl.a. en skindjakke, et sæt herretøj, Adidas solbriller, landsholdstrøjer og ikke mindst hovednummeret, det sidste på auktionen og intet mindre en et service eftersyn af din person bil med adskillelse af bremser for og bag, luft/pollen/oliefilter samt 4 ltr. olie og aircondition service til en værdi af 5000 kr. Samtidig stilles lånebil til rådighed. Dette er doneret af Frilund Biler i Dianalund. Så trænger bilen til at blive tjekket efter, så kom ned og byd på lørdag.

Mellem kl.10.00 – 12.00 er der i øvrigt gratis Kinderæg til alle børn.

Vi ses i vores hyggelige center, der er forårspyntet med paraplyer i loftet og med masser af gode forårstilbud i butikkerne med besparelser på 20-30% eller mere.

Del denne side