Dianalund Centret

Vintage Life har fået nye varer

Udgivet den 24. marts 2021

Vintage Life har benyttet Corona pausen til at lave om i butikken. Samtidig har de fået nye varer på hylderne, der blandt andet er rigtig god gin & tonic fra Knaplund Destilleri, Lækre karameller fra Karamel Kompagniet og økologiske gourmet skumfiduser fra The Mallows.

Derudover er butikken begyndt at føre håndlavede bolsjer fra Sweets of Denmark. I butikken finder du også fra samme producent chokolade-lakrids og lakrids i mange skønne variationer og sidst men ikke mindst nødder og mandler overtrukket med god chokolade.

Kvalitets krydderier fra Lie Gourmet der kommer i flotte glaskværne lige til at anvende i madlavningen finder du også nu på hylderne i Vintage Life. Columbine der forhandler møbler og pyntegenstande til hjemmet, har fået deres plads i butiken. Tørrede blomster er blevet et stort hit, derfor har butikken valgt at have et mindre udvalg af disse i flotte bukketter.

Gavekurve

Vintage Life kan sammensætte flotte gavekurve helt efter dine ønsker, hvor der kan indgå mange af de før omtalte produkter. Bare kig ind i butikken, giv et kald på tlf: 71 71 13 00 eller skriv på messenger på: https://www.facebook.com/messages/t/109897810760856

Del denne side