Dianalund Centret

Laura på 21 er i lære hos Bedemand Haack

Udgivet den 6. april 2022

Laura Baltzer Greve har siden hun var 17 været nysgerrig på bedemandsfaget, og fik den gang lov til at køre med sin mors kæreste bedemand Jørgen Haack.

De skulle hente en person der var afgået ved døden, og hun fik lov at være med i hele forløbet, hvilket tiltalte Laura fordi hun fandt, at det var en meget fin oplevelse.

Har allerede selvstændigt stået for begravelser

Laura Baltzer Greve står her foran lokalet i Dianalund sammen med Jørgen Haack

Hun har siden hun begyndte den 1. august sidste år deltaget i mange opgaver både som medhjælper men også allerede selvstændigt varetaget begravelser.

Du kan her se interview med Laura på TV2 ØST: https://www.tv2east.dk/soroe/21-aarige-laura-er-bedemand-jeg-kan-godt-saette-mig-ind-i-naar-folk-mister.

Har også overvejet andre fag

Laura har også overvejet andre fag med høj grad af personlig kontakt som pædagog eller politimand, men hun har det rigtig godt i sin funktion som bedemand og som hun siger:

– Det giver meget mening for mig at gøre en svær tid lidt nemmere, ved at bruge tid med de efterladte og hjælpe dem til en at få en god og tryg oplevelse.

Laura arbejder hovedsageligt ud fra Bedemand Haacks afdeling i Sorø, som også har afdelinger i Slagelse og her i Dianalund Centret.

Del denne side